MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

2 veckor

2018-05-11

2 veckor på nya avdelningen. Från natt till 2 skift (från o med nästa vecka blir det 3).

Började kaotisk med en dag på högersidans stora maskin, jisses i min kastrull hur ska det här gå hann jag tänka fören dagen var slut och vi bytte maskin och körde på resten av den veckan o nästa.

Fylla på lock o burkar, ett jobb jag troligen förr skulle tyckka va tråkigare en döden men som jag nu känner är riktigt avslappnande. Det känns skönt att må bra ett tag. Om det är dom ständiga nätterna eller något annat som spökade får framtiden utvisa.

Bra folk som berättar och hjälper till  och allt flöt fint för det mesta. Veckan avslutades med att jag fick kasta lite restglass. Kändes lite vemodigt när gamla kamrater kom tågande med sina vagnar på väg för att göra fint där vi skitat ner under dagen. Men nästan sammtidigt en sprudlande känsla av att vara ledig.

Nästa vecka samma hall men annan sida nya människor att lära känna och ny maskin att klämma på.

Handlade på vägen hem käkade kvällsmat på Spicy Hot, harb läst att man inte får skörbjugg av taimat och det är ju bra så ofta som jag äter det.

Hockeysportmatch i bakrunden och vin i glaset. Nya madrassen på plats och snart ska det bäddas med rena nya lakan inför premiärnatten

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)