MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lördag

2018-05-05

Efter lite om och men med schemat så var jag då ledig denna helg. Hade sett fram mot dagens evenemang nämligen hembryggar sm som gick av stapeln i staden.

Mycket folk som på mässhallarna travade runt och smuttade öl från hembryggare runt om i sverige (och några andra ställen typ Norge). Rätt skoj och intressant. Inte så att det var en direkt orgie i hänsynslöst drickande, man fick bara en liten smutt och när det är så här mycket kan man bara dricka väl utvalda öl. Några goda medans andra hälldes ut. Den godaste va en 3,5a med syrlig Yozo och den klart äckligaste luktade terpentin och smakade allt annat en chokladtårta.

Konstaterar att min period med svarta mäktiga mörka öl med smak av kaffe och choklad lite är på upphällningen. Nu ser det ut som om smaklökarna gör volter inför lite mera lätta och fruktiga öl. Hm är det så att jag också börjar bli en sån där Lagerfjant???. Nä hu nä, så långt ska det förhoppningsvis inte gå.

Mot slutet plaskade olika pilsner rejält i magen så istället för att dricka öl på stan som jag tänkt blev det mest att driva runt och fota. Funkade det också denna varma eftermiddag och kvällsmaten fick Spicy Hot leverera, och så köpte jag lite Lördagsgodis.

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)