MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ja det är Fredag som har kommit igen som en kär gammal vän

2018-05-04

Denna vecka är resten av ditt liv, ja inte mig i mot då det har varit rätt okej på nya avdelningen. Pill o pyssel i maklig takt. Tackar min lyckliga stjärna att min tå blev opererad, stå så här hade varit en omöjlighet annars. Det kan vara stressigt som bara fan, så va det i Måndags. Men sen va det lugnt. Det behöver Joachim efter allt som hänt. Många är rastlösa och springer runt när det är lugnt. Men för mig passar det fint. Hjärnan mår bra hjärtat mår bra Joachim mår bra.

Kommer förhoppningsvis vara kvar i Hallen men vid olika maskiner i 3 veckor nu, om det sen blir annat ljud i skällan eller samma det får vi se. Kommer jobba natt igen. Hoppas det går bra.

Olika människor har jag träffat från den som skällde när jag gjorde mitt jobb till han som kastar slängpussar berömmer och vill dansa. Inte konstigt att det ser ut som det gör på vissa ställen när det är som det är kan jag tycka.

Oväntad glad känsla när vi idag stängde av maskinen och bara gick. Utan att spola eller koppla för disk. Kanske blir det ännu bättre när jag nästa vecka ser dom som ska göra jobbet att städa när vi är klara med att skita ner.

När jag kom hem blev det en kort men skön gubbvil och ett varmt bad då benen är mer en stela.

En drink innan maten. För att jag har förtjänat det.

Ikväll blir det Tacos.

Min nya madrass tar god tid på sig att komma fram, undrar lite varför det tar 10 dagar att ta sig från Linköping till Norrköping. Så långt är det inte. Undrar om det är så att Ikea sparar in på transporterna och låter varorna hitta till sina ägare själva, miljövänligt förvisso men det tar lite extra tid. Särskilt om varan som i mitt fall har lite dåligt lokalsinne.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)