MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

1 Maj

2018-05-01

Vaknade skapligt och vädret var burrigt och benen ömma. Så det blev att vara inne. Inget har blivit gjort och livet gått på halvfart såsom dom tidigare lediga dagarna.

Kan utan vidare sova bort en hel dag och det är inte utan att jag börjar undra vad som är fel. Hoppas undersökningarna rörande hjärtat kan ge svar. Är håglös och insperationen till allt är som bortblåst, trots att jag försöker göra saker och planerar så  hamnar jag endå på soffan och gör ingenting och om man ska vara ärlig tar det nog fram till Augusti innan solen i livet visar sig igen.

1 Maj idag och livet går trots vidare och tiden. Räknar inte ner men ser fram mot hösten. Bland annat blir det förhoppningsvis en resa, troligen till Tyskland. Förådet av skybas, badskum o brännvin är sedan länge på upphällningen. 3 År sedan, det är dags nu.

Blandannat ska jag köpa småpavor med Rödvin. Perfekt när man ska göra rödvinssås så man slipper köpa färdiga såser som den jag nu har till mina färsbiffar o potatismos. Fiskexportens rödvinssås som passar bra till Torskrygg enligt burken.  Hyffsad rödvinskaraktär men så salt så smaklökarna krullar ihop sig till små bollar.

Jahanähä. Middagen är snart uppäten och funderar på om jag ska förgylla mina sista lediga timmar med en film. Blir väll som vanligt att jag suger på att gå o lägga mig för att ledigheten ska kännas längre.

En solig dag i Arkösund

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)