MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ditt och Datt

2018-04-21

Nackdelen med att jobba natt är att man inte kan sova när man borde. En kort stund är man trött, och har man inte gått till sängs så glider det över till nattläge o man är pigg. Som nu till exempel. Klockan är snart 01 och borde sova. Kanske vill jag inte sova för att kroppen tror att ledigheten blir längre, vad vet jag.

Solig och fint hela dagen och vaknade skapligt. Hämtade tvätt hos kompisen och fick den som vanligt vikt. Bara att hänga upp den på plats i skåp o galjar. Hem för klädbyte. Jacka var aldeles för varm så väst fick det bli.

Mat på Spicy Hot och Med solen kom ölsuget och funderade länge att stanna till på lokal, men promenaden varade längre en jag tänkt och riktningen blev lite annan. När jag sedan var nästan hemma och gick förbi det lokala vattenhålet känndes det lite för trångt o en smula kyligt på uteserveringen. Gick hem istället.

Kollade på Alex och treans dokumentär om Palmemordet. 

Glad i hågen tänkte jag montera mina nya färgpatroner i skrivaren men upptäckte att jag beställt fel sort. Motgångar motgångar motgångar.

Ja så har då den tredje dött (för dom kommer i 3) Jerry Lillbabs o nu Aviici såg honom på Bråvallafestivalen  och trots att jag alls inte är så förtjust i sån musik rycktes jag med o svängde lite på svansen tillsammans med ungdommarna. Lite har framkommit vad som hänt men undertiden spekulerar media och frossar i livet o döden även om man inget vet.

 


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)