MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Dagar som varit och nätter som väntar

2018-04-15

Fredagens arbetsnatt blev en försmak av vad som väntar när man ändrat om. Blev lite som jag trodde även om jag hoppades att det skulle bli annorlunda. Nä man ska inte måla fan på väggen men misstänker att det blir en låååång väg mot Augusti om det ska fortsätta så här.

Ledigheten efteråt är skön och välkommnande. Igår va det öl och chokladprovning på Jollas. Den sista på ett tag då man tycker det tar tid från annat. Goda praliner och god öl men inte den smakexplotionen tillsammans som utlovades. Eftersläckning på Pub och Krubb samt det gamla stamhaket Broadway. Med dom nya ägarna ser det ut att ävan ha kommit gäster. Men den familjära stämmningen som vi älskade är totalt borta.

Klockan sattes idag också och var lite tung i huvudet. En promenad ner på stan och industrilandskapet där jag brukar vandra när det känns lite tungt, platsen får mig att slappna  av och tänka på annat för en stund. Middag fick Spicy stå för och till kvällsmat har det mumsats korv och chips.

I morgon kväll är det dags för arbete igen men en så länge är det ledigt några timmar till. Ska avsluta denna dag med en film på tv 4 har jag tänkt i morgon sover jag tills jag vaknar och hoppas att det blir lite fritid kvar innan det är dags att åka till Glassfabriken.

Såg nyss ikapp senaste avsnittet av Alex och treans dokumentationsserie om Palmemordet. Inget fasinerar mig så mycket som just det. Alla turer kring mordet, spår, rykten, utredare och så förstås Crister Petterson som både blev fälld och friad för mordet. Enligt mig är det inte alls Crister utan en intern affär med regering och polis inblandad. Crille passade in och var sedan länge utsedd utan hans vetskap till syndabock för att styra bort  utredningen från dom värkliga mördarna. Det blev förvånansvärt lyckat då han först blev fälld.

Alex handlar om en smutsig polis som försäker frigöra sig från sitt tidigare krmininella dubbelliv utan att det lyckas så där värst bra. Spännande och bra serie.

Nähä Nu Into the Storm på Fyran.

NattiNatti

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)