MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En solig dag

2018-04-12

Vinterjackan byttes ut mot vårjackan. Vinterdäcken mot sommardäck, sladd och värmare ligger för närvarande på standby i bilen ifall. Men planen är att det ska ut o vinterförvaras ävem dom. Allt detta i ett underbart soligt väder. Kanske borde jag ha tvättat bilen också, men det får bli en annan dag.

Funderade länge o väl på det där med däck men till slut blev det lite mera premium och därmed dyrare en jag brukar kosta på mig. Men får för mig att dessa kommer hålla längre och ska ju enligt planen åka en hel del i sommar. Blir nog bra även fast det svider i ekonomin en smula.

Har inte alls kunnat spara så mycket som jag tänkt när jag jobbat då utgifterna läggs på hög. Skönt att kunna betala förståss men skulle nog ha viljat lsparat mera en vad det  blivit

Utvilad och hade bra tid över för det mesta. Blev en sväng till Lidl innan sjukhusbesöket. Handlade lite grekisk som var specialen för veckan. Gyros och oliver som kompleteras med ris o sallad till dagens middag som snart serveras i det Franssonska ensamhushållet.

Sjukhusbesöket gick utan större problem. Man ultraljudsundersökte hjärtat. Har ingen aning om hur det såg ut utan får vackert vänta på svaret om en eller ett par veckor. Lite frustrerande för visst tänker jag lite på vad som försegår därinne i pumpen. Lite avslappnande va det att ha någon som pillade o petade på en och skulle nog ha somnat om jag inte låg lite illa med armen.

3 dagars ledighet sdkulle man ha för jämnan, iallafall när det jobbas natt. Känner mig nöjd och ledigheten känns längre. Ett tecken på att man vilat ut. 


 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)