MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Vovvestund

2018-04-10

 vid 8 dök kronprinsessan med personal upp och plingade på Yra lika glad som vanligt. Tänkte att jag skulle prova kliva upp o somna om en stund. Tindra som valp kände sig extremt ensam till en början men Yra lade sig under bordet och somnade snabbare en jag.

Slumrade till en timma och vid 10 gick vi ut på promenad denna soliga dag. Besökte en vän som länge hade önskat att få se Yra på riktigt. Hon fick beröm som en fin hund och det värmer förstås ett hundvaktarhjärta. Yra är envis o testar lite men har ett fint sätt med dom vi möter som vill hälsa ch hon tycker om att mysa.

Efter mina plikter med vovve tänkte jag mig nog en sväng på stan, men efter att jag gått ut med soporna kändes bena sega och gick upp i lägenheten och fixade en rejäl middag istället. Ett tag sen sist jag ägnade någon längre tid i köket. Det blev en rejäl köttbit som stektes och serverades tillsammans med stekt potatis lite blandade grönsaker och en sås smaksatt med wisky dagen till ära.

Inget på tv men har fortsatt mitt projekt att kolla på serier via datorn. Idag har det ägnats åt OSL 24-7 Dokumentär om livet på Gardemoens flygplats i Oslo. Nu är jag lite trött i ögona, kanske blir det sängen redan snart eller så hittar jag på något annat.


Kronprinsessan i närbild

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)