MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ledighet

2018-04-08

Så var den korta perioden slut och det stundar ledighet igen. Faktiskt hela 3 dagar då jag tog ledigt på Onsdag för att vara utvilad inför torsdagens besök på sjukhuset. Kommer ha fullt upp både Måndag o Tisdag så det ska bli skönt med en extra dag. Dessto snabbare blir det ju dessutom ny helg. En helg jag redan nu ser fram mot med choklad o öl provning.

I morgon en kort sväng till jobbet för möte på kvällen mat hos far.  Tisdag är det vovvebesök och jag har planerat att visa upp kronprinsessan lite samt visa henne mina omgivningar. Onsdag en dag helt utan planer o så Torsdagen där hjärtat ska bli ultraljudsundersökt o bilen få sig sprillans nya sommarsulor.

Helgen såg lite annorlunda ut då jag idag började 8 och slutade 16 och på vägen hem unnade jag mig en pizza.

Trodde nog det var rätt vanligt att folk pendlade för jobb, men har nu tvningats ge efter och bli van med att vara han som pendlar från Norrköping. Folk som jobbar värkar tro att man som arbetslös har en massa val. Det har man tyvärr inte och som situationen var för min del i slutet av förra året va det bara att söka allt och vara glad att det blev ett jobb. Sökte kors o tvärs i sverige och Flen är nog det minsta jag skulle ha pendlat till. Va lite inne på att köpa en billig husbil och bo i om jag till exempel hade fått jobb på Gotland.

Nu blev det Flen, pengar trillar in på kontot även om inte besparingarna blir så värst mycket. Många hål att stoppa i och nya utgifter, men sparar hela tiden en peng som förhopningsvis kan räcka till något fint framåt hösten.

Målet är att hålla sig kvar tills Augusti som det nuvarande kontraktet är på  och att vi sedan  reser en sväng, planerna för den är dock inte utstakade en men det lutar nog åt att vi återser Tyskland efter 2 års frånvaro.


Från en tidigare Tysklandsresa

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)