MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

48

2018-04-05

Inte långt kvar nu tills födelsedagen kan läggas till handlingarna. Men det är en stund kvar tills det är samma dag då jag blev 48 år.

En lugn tillställning med pappa hans sambo o bästa vännen. Bok godis o pengar. En trivsam kväll. Borde dock ha köpt några flera pilsner till kvällen en jag gjorde, men grogg funkar också att fira med. Tårtan hade jag köpt på Cirygross, godare en jag trodde faktiskt. Tänkte nog gå iväg o äta. Men revbensspjäll blir man också mätt på.

En massa gratulationer på FB så man blir aldeles rörd. Vänner på min privata sida och så en del andra människor som jag aldrig träffat på en sida om Norrköping där jag lägger ut bilder och som har koll när man fyller år. 

Med vännen har jag tittat på dom 2 första avsnitten på den nya dokumentären om Palmemordet. Mycket palme har det varit och för varje dokumentärserie flera frågor en svar. Ikväll undrade jag lite vart flyktvägen genom tunneln försvann. Lisbet sa det en gång men sen var det trappen för hela slanten.

I en av dom första dokumentärerna om mordet, tror det va Guilou som låg bakom den nämdes det att en tysk övervintrad terrorcell ringt in till en kvällstidning och tagit på sig dådet långt före att det var känt att det va ett mord. Det har flugit bort i tidens virvlar för att aldrig återkomma. Ska försöka följa även denna serie och se om det framkommer något nytt. I min värld är det inte Crister P som är mördaren iallafall.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)