MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En natt i Kurvan

2018-04-05

Gnuggar sömnen ur ögona och konstaterar att en stund sömn till hade inte varit kattbajs. Hursom är det som det är och nu ska jag fira födelsedag nr 48. Ett mera riktat födelsedagsinlägg blir det nog senare ikväll.

Kurvor va det ja. På en glassfabrik finns det minst 2 viktiga kurvor som kräver manuell övervakning. Först blev kollegan dragen till den högra och senare när glassarna stod som spön i backen fick det backas upp från den andra maskinen och jag hamnade i vänsterkurvan.

Här gick det som tur va bättre en hos grannen men tror också att min kurva är lättare. Är lite oroad över att giftermålet ska ogiltigförklaras och jag önskas vara den nya brudgummen? Bortgifte är inte tillåtet i fabriker va?

Att arbeta med hygien på en glassfabrik kräver sin man och är inte alls lika glassigt som man kan tro när du suger på din 88 eller vad det nu kan va där på bryggan i solgasset lite senare i år. Lite gnällig o grinig i mellanåt, men på vilken annan arbetsplats får man en elefant av chefen.

På jobbet är man lite hjälte i omklädningsrummet för att jag bor i en annan kommun. Typ skitlångt bort. i städrummet är den som inte begriper hur vi jobbar en  Jettuning vi diskar utrustningen och på golvet kallas hinkarna  Cylindrar

Plingeplång säger mobilen och nu skulle jag ha vaknat till den dag jag redan står och tittar bort mot. En sväng för att köpa nästan lokal öl och en lite lyxigare lunch står närmast på agendan

Vi syns

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)