MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Handla rätt o handla bra

2018-03-27

Riktigt varmt o skönt ute har det varit denna dag. En vän bjöd på lunch och jag  passade på att ta lite vårinspirerade bilder med kameran. Kände mig tillfreds. nöjd o ja till o med lite glad Skönt som omväxling då kropp o knopp befunnit sig i en svacka några dagar.

Redan när jag gick av i Söndags va tanken att dagarna skulle handla om mig, att jag skulle hitta på saker som jag gillade att göra. Nu blev det mest loppande. Men även det, att inget göra är bra för sinnet.

Blev ett varv på Citygross då jag fick för mig att bjuda vännen på mat Påskaftonen. Dock handlades det utan insperation. Citygross har blivit dyrt och innehållslöst om man jämför med Matpiraten i Katrineholm, blir kanske min affär i framtiden. I allafall så länge jag har vägarna förbi. Nästa gång ska jag handla lite mera strukturerat.

Citygross tilltag att numera bara ha kilopris på köttet ogillas skarpt. Tycker dessutom att dom blivit dyrare på det mesta. Gillar ju kött men kanske får jag hitta nya vägar till mitt kötthandlande.

Funderar på att lite då o då köpa mig en köttlåda, gillar både nöt och fläsk men har inte hittat någon bra blandlåda som tilltalar mig i pris och utbud en. Om någon har tips är det bara att hojta till.


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)