MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Omtanke

2018-03-25

När man känner sig lite vissen o orolig känns det varmt i hjärtat när någon man inte hör av så ofta kontaktar och frågar hur man mår igentligen. Jo jag vet att ni finns därute ni som bryr er om, men vissa samtal är helt enkelt lite roligare att få en andra. Du vet vem du är och hoppas vi snart ses.

Det där med ses är förövrigt lite av en bristvara. Har så lite fritid att jag knappt kan tvätta utan lämnar bort min tvätt. Lite lyxigt att kasta in en påse smutstvätt o få tillbaka den ren o ihopvikt. Finns många jag skulle vilja besöka och träffa och hoppas det blir att besöka både när o fjärran för trevliga möten vid tillfälle.

Oro o osäkerhet på jobbet gör att jag inte kan planera för så långt tid. Vet helt enkelt inte hur jag jobbar om 2 veckor. Idag visste jag att det var jobb men hujarns va segt det va att gå upp. En timma tidigare alltså frikking mitt i natta. Arbetsdagen förvisso lite lättare idag en igår och det är plus.

Hursom är perioden nu slut och 2 ja nästan 3 dagars ledighet står för dörren och började med att roa mig på Matpiraten i Katrineholm. En affär som hade en hel del bra att ha. Ett himmelrike för en sorgsen själ (bara godisavdelningen är värd en resa, både blå fisk och marmelad). Man blir glad av att handla. Fördärv för plånboken, men man är kung i affären när lönen nyss trillat in.

Väldigt sen middag bestående av Tacofärs o grönsaker. snart ska jag ta mig ett varmt bad och whiskyn att smutta på  står redan upphälld. Nu är det helg!

 

Lite kurvigt dimmigt o halt på livets väg. Men snart kommer saltbilen, dimman lättar och raksträckan närmar sig.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)