MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lite märkligt

2018-03-22

Livet trillar på och inatt trillade lite extra mycket. Kände mig inte helt hundra. Hjärtat rusade och kollegorna säger att jag var blå i ansiktet, det hotades med en tur till Eskilstuna men piggnade till och kunde åka hem på egen hand. Det kändes bra.

Vid Katrineholm kom det en polisbil och nosade mig där bak, följde med mot Norrköping men den fick snart annat för sig och körde om o for iväg. Såg den några minuter senare med blått o tut på andra siudan på väg mot Katrineholm igen.

När jag kom hem ringde jag vårdcentralen. Fick en snabb tid bara några timmar senare. Efter en stunds sömn gick jag iväg.

Det togs  Ekg som visade sig vara bra. Blodtrycket lika så. Det som däremot inte var något vidare är Blåsljudet som jag trodde va borte. Men denna läkare sa att det hördes tydligt. Konstigt

Remiss till hjärtavd. I vilken omfattning utredningen blir vet jag inte riktigt. Men kommer iallafall få göra en 24h Ekg.

Det togs även en massa prover för annat. Dom får jag svar på senare. Hoppas förstås att allt är som det ska. Just nu är lilla hjärtat lugnt men känner mig inte så pigg. 

Länge har jag tänkt mig gå på stan. Idag blev det av. Shoppade mestadels mys till kvällen. Revbensspjäll mm. Har tänkt kolla på film, men en så länge har jag inte kommit så långt. Få se vad som hinns med innan sängen kallar.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)