MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ledighet och det sista om Bron

2018-03-13

Orkar tyvärr inte riktigt skriva här så mycket som jag önskar, det är mycket av det sociala som går bort när man bara jobbar äter o sover.

Sist skrev jag om ölprovning. Knäppingens sista chans till revans och man tog den chansen. En trivsam provning även om jag kanske inte var så förtjust i det vegitariska. Senare blev det efterfest på lokal o hemma. Skönt att träffa lite annat folk som omväxling.

Efter lite om o men lyckades jag se mig igenom även säsong 4 av Bron. En rätt komplex serie där intrigerna tätnar för varje minut. Det syns att det är Danskar som är med att regisera då det är sex var o varannan minut. På minner mig om en heldansk serie som gick för några år sedan och där det var regelrätt sex  minst en halvtimma i varje avsnitt. Har för mig att det var porrskådisar som såg ut som dom riktiga skådisarna som stog för agerandet eller vad man nu ska kalla det. Hursom skulle det här hemma i prydsverige skulle det vara otänkbart.

Men tillbaka till Bron. Är inte helt säker på hur jag kunnat missa den och blev tvungen att se den nu så där i sista minuten (inte mycket tid kvar att se den på Play). Skulle vara roligt att se mera av den besynnerliga Saga men nu är det slut. Ger hela serien 4 plus i kanten. Att stresstitta kanske inte är så kul men nu är det avklarat och jag ska leta upp något nytt att vila ögona på.

 

 En smal väg i skogen

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)