MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Trött

2018-03-09

Gick av kl 06 i morse och ska snart (kl 17) börja jobba igen. Ett pass man inte alls ser fram mot. Jobbar annars mestadels natt men så detta tråkpass och så var tredje helg dagtid.

Rätt ok att jobba natt och lediga dagar efter att ha jobbat helg är ett trevligt inslag, då känns det att man är ledig på riktigt.

men vi får se hur länge jag jobbar så här. Kanske blir det att jobba med annat senare. Inte alls säker på vad man tänker men ryktena går. Lite trist att inte få jobba med det man sökt till. Men säger som en arbetskamrat, det är ju pengarna som räknas. Och det behöver jag så får ta alla ändringarna med jämnmod.

Går av kl 01 inatt och kl 17 är det ölprovning. Hoppas det går bra o jag inte somnar.

Bron har tagit en liten timeout. Överkommsumerade så jag blev trött. Såg att det kommit en ny spännande serie på Trean Demitri eller något liknande. Om en korrupperad polis som försökte göra saker enligt lagen som omväxling. Det blir det att försöka följa. Men o andra sidan har jag fullt sjå med att komma ikapp det jag innan följer. Ligger till exempel efter med 3 avsnitt Veckans brott.

Nu blir det snart att fixa till lite mat och sveriges mästerkock att slappa till.

Snö och bistert väglag. Då passar en sommarbild att vila ögona på

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)