MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tittarkramp

2018-03-05

Mitt inne i andra avsnittet tredje säsongen av Bron tappade jag helt lusten. Kanske jag har överdoserat? Försökte mig  efter det att titta ikapp på Veckans Brott men hann knappt se GW fören det knöt sig och jag inte ville titta mera. Har nog drabbats av tittarkramp helt enkelt, får pausa och försöka senare.

Edge strulade dessutom och låste sig jag  kan fortfarande inte titta på filmsnuttar eller på play kanaler via chrome av någon anledning.

En promenad till däckfirman blev det idag. Efter moget övervägande blev det en uppsättning nya däck. Detta år satsade jag på premiumdäck, har annars mestadels tänkt på kostnaden och köpt det billigaste, i år ska jag åka rätt mycket så det blev däck i den högre premiumklassen med längre livslängd, bäst att passa på medans jag har lömn och kan betala utan att fråga om pengar hela tiden.Den 13 April sätts dom på och hoppas att det efter det inte råder vinterväglag.

Brewdog kommer öppna bar i Norrköping och Broadway mitt gamla vattenhål har bytt ägare. Innan stod folk på varandra, det var festligt folkligt med god mat o dryck. Sen kom en ny ägare o alla försvann. Hoppas dom nya ägarna kan få tillbaka liute av den gamla kännslan. Den som vi trivdes med.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)