MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Punken är inte död

2018-03-02

Det finns bra både ny och gammal punk. Asta Kask är en av dom grupper som still going strong och kuskar runt  o är arga som förr. Lyssnar i ärlighetens namn inte så mycket på just Asta men ibland så. Mitt punklyssnande är mest inom trall men också en hel del obskyra småband når mina öron.

2015 när jag skulle börja jobba i Varberg och körde av från motorvägen och in på vägen mot kärnkraftverket som i några månader skulle bli min arbetsplats ljöd låten Ringhals Brinner i högtalarna. Ett rätt starkt minne. Den låten spelade man som ett extranummer ikväll och känslorna då kom tillbaka.

Har mera lyssnat på Strebers och Dia Psalma dom sistnämda kommer till Finspång i Maj. Få se om det passar in med ledighet. Kommer inte som nu att ta ledigt för att det inte ska bli jobbigt utan kanske klarar jag av det endå eller så skiter jag i det.

Andra dagen av 3 lediga och det har varit en tung dag. Drabbades av lätt migrän och länge kändes det som om jag skulle bli tvungen att vara hemma istället för att gå på konsert. Piggnade dock till och lite senare en jag tänkt gick jag ut. Mat fick Spicy leverera då det ligger på vägen dit jag skulle. En bra konsert som förgylldes med 2 öl. Inte så pepp men det blev en  rätt ok kväll  endå.

Nästan vårvärme ute men i morgon har jag tänkt att vara inne o bara vara. Rå om mig o min lägenhet som båda behöver lite omtanke. På söndag vankas det morgontjänst men sen är det 2 dagars ledigt. Ett lagom upplägg.

Asta Kask

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)