MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sömnstrut

2018-03-01

Tog mig i kragen och masade mig högst motvilligt upp en stund efter att mobilen plingat. Diskade och pysslade en smula innan jag travade ut i kylan för att fika hos en vän, inte tårta så här den Fössta Tossdagen i Mass men iallafall varsin bakelse. Åkte hem med spårvagn och köpte hem en kebabrulle att mumsa på (mer om den på annan plats).

Ja så har dagen varit, den första av 3 lediga. Och Tossdag som faktiskt känns som Fredag. Nu på kvällen har jag kollat ikapp på sånt jag missat. Stockholmspolisen, vägens Hjältar, Sveriges Mästerkock, Tunnelbanan som annars sänds på prime time det vill säga mellan 20-21, då jag är på väg till arbetet. Visst, kan se en halvtimma men vad är det för mening med det.

Noterade i flödet att det på vägen jag brukar färdas till o från arbetet varit glashal under dagen och flera fordon halkat av. Är normalt inte någon fan av trafikkameror men på vägen mot Katrineholm kanske det endå borde finnas. Har dock blivit varnad att polisen framåt vårkanten garanterat kommer stå på strategiska platser där farten tenderar vara hög.

Innan sista natten vankades det möte. Siffror hit och dit och provsmak på glassnyheter den kommande säsongen. Nä kan  inte alls skvallra utan ni får helt enkelt hålla koll och springa o köpa själva. Men kan avslöja att det kommer glass som är ett strå vassare en vanligt, enligt mig iallafall. O så kom han på besök.......Glassclownen, har aldrig sätt ett gäng fabriksarbetare bli så till sig. Det kramades, klämdes och togs selfies. Trist att jag inte hade mobilen med mig!

 

Gult ljus fram är klart bättre en blåljus bak!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)