MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

När lönen kommer

2018-02-23

 Det är förbaskat skönt att gå in på internetbanken o betala räkningar när man vet med säkerhet att pengarna både räcker och blir över. Man känner sig rik, lite som en kung, en känsla jag inte upplevt på mycket länge.

Pendlandet har gått över förväntan. Visst, lite jobbigt känns det när resan ibland fördröjs av dåligt väder  o snöröjningsfordon har knappt varit trött alls på morgonen. Å andra sidan har jag sovit bra när jag väl somnar, kanske lite väl bra men allt har sina för o nackdelar här i livet.

Jobbet i glasslandet lite upp o ner som det är i arbetslivet. Men tuffar på och hoppas att jag som överenskommet får vara kvar tills augusti. Det är bra för själförtroendet och bankkontot.

Inte bara jobbe, lite fritid är det också. . Sover mest som sagt men nästa helg ska jag faktiskt ta en dag ledigt o fröjda mig på konsert. Har inte tänkt mig att det ska bli en vana att ta ledigt, men å andra sidan är det en del saker jag vill göra framöver. Förhoppningsvis går det mesta att kombinera, men med min otur så blir det knappast så.

Ikväll har jag nyss ätit. Disken sparas tills en annan dag likaså inköpet av ny madrass, funderade länge o väl, Men har jag väntat i 10 år så gör det inget om det väntas en månad eller två till.

Yxbacken utanför Norrköping. Sportlov men folktomt. Bara lugn, klockan är bara 7 på morgonen o backen har inte öppnat en.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)