MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Upp och Ner

2018-02-17

En rätt jobbig natt där vi alls inte riktigt hängde med i svängarna vi praktikanter. Våra insatser svängde men hoppas för egen del att det var hyggligt och att jag inte behöver söka nytt jobb nästa vecka.

Natten innan försökte jag hänga med i produktion och tillvärkning av piggelinglassar. Blev en rätt bra natt och här blev det MVG.

Får man vara på "rätt" maskin med bra folk kanske det inte är så pjåkigt att vara i produktionen trots allt. Dock handlar det mest om tur, och det har jag ingen. Så bäst är att försöka vara kvar hos omställarna trots allt.

Nu ledigt och lyckades faktiskt pallra mig upp skapligt idag. Drog en sväng på stan. Men tappade tråden och benen värkte så åkte hem utan att uträtta något speciellt.

Kaffe hos en vän och prat om resa blev det. I år kan det bli Finland och än sväng Norröver både i Finland och Sverige, får se vad som händer.

I morgon är det måsten och borden på agendan. Köket ser ut som en avfallsstation och måste åtgärdas innan det blir värre. Kanske lyckas jag pallra mig ut även då.

Nattens arbete kanske inte lika spännande som ett åk med WildFire, men troligen lika mycket skrikande.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)