MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

300

2018-02-13

Plötsligt händer det. Min livsberättelse fyllde aldles nyss 300 sidor. Länge har den legat i malpåse och det var igentligen efter jag bestämde att det skulle ta slut efter 300 sidor. Då tog också insperationen slut. Det har gått att skriva lite då och då, men inte alls med sån svada och humor som då.

Har knåpat med denna i hur många år som helst och handlade till en början nästan bara om sånt jag och kamrater råkar ut för. På senare år har jag ändrat och berättelsen innehåller nu inte lika mycket taget från värkligheten som den var förut. Människorna i den nu lite mera uppdiktade en den var i början.

300 sidor såg länge ut att vara omöjligt att komma upp i men så plötsligt för en timma sedan ploppade historien upp som gjorde det möjligt. 

Nu kommer jag att göra lite finputs. Lägga till och kanske till o med ta bort, men har ett embrio till en ny episod. Så kanske blir det lite mera. Men kommer inte att fortsätta skriva på samma  i all oändlighet. Blir jag sugen att skriva får jag hitta på något annat.

Andra berättelser har genom åren funnits i huvudet. Nu däremot är det stiltje, men får se vad som händer.

 Fyllegänget kom till och har varit möjlig att skriva främst tack vare kompisar som råkat ut för allt möjligt. Insperationen fanns det i överflöd. Nu en djäkla massa år senare är det lite luddigare vad som igentligen hände och vad som igentligen är sanning. Men tack alla medverkande för starten. Utan er kanske det aldrig hade blivit något alls.

Jag har skrivit bara för att jag vill. För att jag har något att skriva om. Tyvärr skriver jag inte så bra och stavar framförallt inte lika bra som till exempel GW. Men har alltid skrivit för mig själv och tänker fortsätta med det. Lite fjöntigt är det förstås att GW min hjälte och han jag ser upp till i skrivandet kastar ut bok efter bok medans jag har jobbat med min i hundra år typ.

Tänker ibland att jag ska låta någon fixa till stavningen på livsberättelsen, får se hur det blir med det. Vet att några som redan läst den tycker att det borde bli en bok, och då måste den ju vara fri från felstavningar som folk irriterar sig på.

Från datorn har det kommit många historier genom åren

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)