MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Dag tid - Bra Tid?

2018-02-10

Inte helt okänd med att börja kl 6 ty det gör man ju för det mesta inom lokalvården. Men att behöva gå upp kl 4 för att hinna i tid till arbetet är lite nytt. Med en Star Wars film i ryggen och 3 timmars sömn bakom ögonlocken kändes det endå rätt ok att gå upp o pendla till arbetet denna morgon. Fint väglag och få andra trafikanter att trängas med. Tröttheten gjorde sig påmind runt 13 snåret. Men då skulle vi ju snart sluta. I morgon är det dags igen. Ut på vägen i svinottan för att ta sig till jobbet. Skönt att det inte blir så ofta.

Just nu är Os Studion i bakrunden, det pratas om höjdpunker från dagens os. Balla Kalla står förstås i rampljuset med sin guldmedalj. Undrar lite om det är första gången som Sverige fått en medalj så tidigt i spelen.

En lite längre sträcka till sitt guld Har Borkens Brudar och det är tur att det inte är sportreportrar som bestämmer vilka som vinner. Fortfarande är det så i Hockey att man vinner om man har flest mål och inte det laget som spelar bäst. Enligt tidningarna så va det en tråkig match, men vinst o det ska man vara glad över.

Besökte pappa förut och på hans tv var det en dokumentär om udda kändisar inom osvärlden. Bland Annat fick man se Eddie the Eagel, han som blev känd på att vara absolut sämst i backhopparbacken i Calgary.

Som Backhoppare får men inte vara höjdrädd

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)