MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

I seriens värld

2018-02-08

Såg nyss på sista? säsongen av Gåsmamman, en serie jag följt slaviskt. Om Sonja förblindad av det mesta inte såg vad hon hade från början och liksom gled in i allt som var dåligt och drog hela sin familj in i trubbel. Slutet är lika sorgligt som väntat men hoppas att Sonja Ek klarar sig och det blir en fjärde säsong.

Borde lite vara van som följer Navy csi där folk dör hela tiden. Dumt att bli tjenis med någon karaktär där inte. Det sorgligaste slutet på en säsong någonsin var just Navy där Kate blev skjuten. Nästan så man slutade se serien där och då.

Gåsmamman är dock en serie som gjort att saknaden av Falk inte blev så stor trots allt. Sverige är bra på serier och ser fram mot nästa. Kommer köpa Gåsmamman på dvd när den kommer ut för att jag har dom andra säsongerna. Något som jag också ska köpa är nya beck, Serien om kommisarien vi aldrig tycks slippa.

Nä tycker om Beck och hoppas att man när stunden är inne inte avslutar Beck på samma sorliga sätt som Wallander. Nya Beck ska visst vara bra har jag hört men får vänta tills Cmore har visat klart. Efter det kan man nog köpa dvd.

Appropå sevärt så har jag även hunnit med att se ifatt på både veckans brott frusna vägar och sveriges mästerkock. Tur att play finns att tillgå då jag missar det mesta på primetime det vill säga mellan 20-21 då jag oftas är på väg till jobbet då. Kom just på att jag missat veckans avsnitt av Kockakademin, får bli det också innan sängen kallar in mig.

Kan inte se klipp eller serier eller nått från Googel Chrome av någon anledning. Får byta till edge för att se från tex Dplay. Det funkar men inte opptimalt. Har någon tips vad som är fel får gärna skriva några rader.

Kanske inte en serie men iallafall en följetång är Mellon. Ingen ser på spektaklet men alla har en åsikt. Lite synd om Edward Blom. Men karln kan faktiskt inte sjunga och borde ha tackat nej. Nu har han visst lovat att iallafall inte vara med i Mellon mera, men det är det väll flera som lovat. Kicki Danielsson till exempel och henne får man ju se lite då o då.

På glassfabriken intet nytt, är nu ledig till på Lördag då det är dagtid och börjar kl 6. Lite hoppande bland tider men det kunde vara värre. Problem att vända om när man är van vid nattarbete, men det funkar säkert det också.

Behövde inte tvinga upp mig ur sängen då jag vaknade innan klockan och idag har det blivit fika med en vän lite hushållsarbete i form av disk och starten på en fläskköttsgryta.

Tanken var att ha inre tjänst i morgon, men missade att köpa helgfrukost så blir tvungen att bege mig ut i morgon. Men det är bra att röra på sig varje dag har jag hört.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)