MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Borta med vinden

2018-02-04

Skrev ett inlägg förut, som jag tagit bort. Mestadels gnäll och kom fram till när jag hade skrivit och begrundat att det viktigaste är att kunna leva och ha tak över huvudet. Det känns tungt men kommer som jag alltid gör när gnället lagt sig kriga för det jag har och det jag fått.

Har under ledigheten varit nere och gått längst Strömmen nere vid industrilandskapet. En plats jag ofta besöker när det känns tufft. Strömmen brusade högre en någonsin och den kalla luften rensade i hjärnan. 

Har fikat 2 gånger med en vän. Vi sitter och gnäller tillsammans och drömmer om miljoner med resor hus och bilar utanför.

Söndag och några timmar kvar tills det åter är dags att åka till Flen. Har badat diskat och käkat en rejäl bit Entreucote med sötpotatispommes och Jureskogs Bea.

Och appropå Jureskog såg jag igår på Matakademin, en dokysåpa där det går ut på att få ett jobb i Jureskogs restaurang. Deltagarna värkade förvisso vara mera ute efter 15 minuter i rampljuset en att laga mat på restaurang. Men juryn nog kompetent att sålla agnarna från vetet och få den som är mest kompetent till slut. Får se hur mycket jag följer.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)