MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Snabbt Kväller

2018-01-28

Kom av bara farten in i nattlunken och sov därför länge idag också. Lite trist är det men hade inga planer för dagen mera en bara vara och ägna mig åt en o annan hushållssyssla, det senare är det väll lite si o så med men en disk har det blivit.

Jobb i morgon igen så nattlunken får fortsätta. Får se hur länge jag orkar vara vaken. Det blir en tuff vår sommar o liten del av hösten, det är lite omställning att gå från timmar dagtid till nattjobb på heltid. Det är inte helt lätt att börja på något man redan innan tycker är svårt. Men som en vän konstaterade, bara för att jag inte tror på det innebär det inte att det inte går, det har ju andra arbeten bevisat. Hoppas för ekonomins skull att han har rätt även denna gpng.

Till mat ikväll blev det en rejäl skinkstek i ugnen. Kokt potatis och en sås med äpple och apelsin. Räckte till mig o en matlåda samt lite kött över för något annat i matväg framöver.

Sommrig bild från en av många kryssningar till Finland. Lite löst prat om att det blir att åka till Helsingfors i Höst. Får se vad som händer med det.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)