MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Work Work Work

2018-01-27

Tredje veckan i glasslandet är till ända. Konstaterar att det alls inte är som jag trodde eller som det var sagt.Skurning o putsning men också sånt där som jag inte alls är så bra på såsom montering. Men men. Kompisarna är bra så det är bara att kämpa på.

Gick av kl 02. sov till 12 och gick en sväng på stan. Besökte en vän o drack kaffe. Nu en liten drink för att slappna av o bli trött innan det är dags att sova igen. Måndag natt är det dags igen, ett schema man inte blir pigg av. Men som ger en bra slant och är det något jag behöver så är det pengar.

Tjat på jobbet är det att jag pendlar, visst det kostar extra och måste medge att det inte alltid är skoj att åka hem efter ett nattskift. Men ett boende i Flen som jag bara använder ibland skulle bara innebära byte av pengar. Så ser jag på det hela. Det knöligaste med att jobba så här är att man blir totalt förvirrad över tid och dag.

More work less play. Men har begärt ledigt i Mars då Asta Kask firar 40 år på Arbis, hoppas det finns biljetter kvar även sen, bokar inget fören jag får svar.

Och efter mycket tjat så har vännen mjuknat och kan nog tänka sig att åka till Helsingfors med mig om det blir övernattning. Får bli i slutet av Augusti.

 Foton postat på Facebook av mor fick mitt hjärta att smälta. Blir nog hund av valpen Yra också. 

Blåsigt o kyligt nu. Men misströsta ej- Snart är det vår!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)