MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Din Söndag Min Fredag

2018-01-21

Ennu en vecka har gått i Glasslandet. Första veckan med skarpt läge och nej, det var inte som jag tänkte mig. Hoppas endå när sysslor och tider lagt sig till ro att det blir som jag planerat.

Pendlingen går bra, väglaget helt okej men är lite irriterad över att plogningen på den östgötska sidan sker med Traktorer som går saaaaakta, vägbanan blir len men man kan gro mossa för mindre.

Din Söndag men min Fredagskväll började med att jag svängde in hos kompisen och tvättade, efter det blev det spicy middag och en tur på coop. Där tog tröttheten överhand och den röda tråd jag hade blev avklippt och kom hem mestadels med sånt som är gott och inte direkt nödvändigt. Får ta ett nytt tag och göra en liten inventering och handla en annan dag.

Här hemma blev det ett bad och ett glas vin men nu snart hägrar nog sängen och ser fram mot en mobil som inte ringer kl 5. 2 dagar, ja nästan 3 dagar ledigt och mycket ska hinnas med, pysslas hemma och besöka pappafar. Sen har ju nya säsongen av Gåsmamman börjar utan att jag kunnat se, så där blir det att sitta klistrad en stund framför femmans playtjänst på datorn. En ny bok har jag fått så ja. Fritiden kommer gå den också.

Kyrkan i Flen

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)