MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fredagsmys

2018-01-12

Har överlevt första veckan i Glasslandet. Inte helt självklart i början när jag stod där och skulle fylla på strutar, fort fan skulle det gå. Och handen på hjärtat så är inte Fort fan något jag är bra på. Men jag fixa det utan några större fadäser. 

Kan inte säga att jag nu vet allt om glass. Men vet att det krävs en massa jobb innan struten du äter på solvarm brygga når din mun.

Avslutningen på veckan blev lugn med städning och info från våran nya linjechef. Ska bli roligt att få börja på riktigt med det jag är anställd för.

Blev lunch på ett taiställe (troligen kommer det mera om det på annan plats). Gjorde en djupdykning på den lokala icaaffären och åkte hem i maklig takt. 

Lite speciellt blir Fredagsmyset när man har gjort sig förtjänt av det, har köpt revben och salami. Bröd och ost. Till det smuttas det vin och för en stund sedan när jag igentligen bara skulle gå ut med soporna hamnade jag i den lokala närbutiken. Och dra mig på en liten vagn, dom hade blå fisk godis. Fredagen blev genast bättre en bäst. Och inte nog med det. När jag gick förbi bageriet så noterade jag att det endast fanns en semla kvar. Någon måste förbarma sig när det var nästan stängningsdags o allt. 

Nu bad sen mera vin. Nu börjar operation vända på dygnet. Ingen konst kan tyckas då jag aldrig kan sova när jag måste. Men är lite seg efter veckan och det känns som om sömnen nu kan infalla snabbt. Det blir en kort helg med jobb redan på söndag. 

Lite sur över att det inte är någon masterchef Australien ikväll men det ska nog gå o Fredagsmysa endå. 

Trevlig Helg

 


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)