MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Det Klarnar

2018-01-09

Efter lite olika bud och ett schema som jag inte förstod fick jag o dom andra i hygiengänget fatt i chefen och det blev en liten träff där saker och ting förklarades lite närmare. Arbetstiden förvisso inte bara natt som jag fått för mig men åt det hållet med nätter, halvnätter och kvällar. Börjar dessutom inte i skarpt praoläge fören på Söndag kväll.

Problem uppstår när jag nästa vecka ska lämna bilen, då börjar jag betydligt tidigare en jag trott. Hoppas att bilen snart blir klar annars har jag aviserat färsening. Vi har dessutom blivit lovade scheman fram till vecka 6, så nu kan man planera lite annat också.

Vi besökte även ett öde hygienhögkvarter, men nu så vet vi vart vi ska. Med mitt sura lokalsinne är det inte säkert att jag hittar dit men har en skåpsgranne att dela osäkerheten med så någongång kommer vi nog fram.

Idag då på utbildningsveckans andra dag blev det fackligt besök och det tragglades haccp o andra viktiga saker.

Vägen hem lite disigt och fläckvis halt men det går bra att köra. Man kanske ska vara glad att det inte bara är nätter att köra hem ifrån. Lite variation piggar upp.

Ikväll blir det Fläskkottlett grönsaker o potatissallad till middag. O så är det kl 21 GW på tv. En glassgubbe borde sträcka på sig i sängen så dags. Men ska unna mig ikväll.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)