MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Första dagen

2018-01-08

Förstås en massa information om ditt och datt. Det jag igentligen ska göra fick jag knappt veta något om men provade på lite annat. Att veta vad andra gör är ju också bra.

Inte fören natten till Fredag får jag känna på det jag ska göra denna säsong i glassfabriken. I morgon mera information och flera utflykter i fabriken, testa på saker som är nedstängda på nätterna.

Gick förbi vårat högkvarter, alltid något. Hade väll tänkt mig ett rum med en massa kranar o slangar, jag menar det heter ju operatör men det såg ut som vilket utrymme för lokalvård som helst med skurmaskiner och moppar. Folk tittade lite konstigt på mig när jag sa att jag skulle jobba på hygien. Är det så svårt var min första tanke.

Bokat tid för bilen och hoppas att Fredagen den 19 är en bra tid.Lite svårt att planera när scheman inte är klara. Förutom att släcka tvåan så blir det även en allmen genomgång och så hoppas jag få upp min nedtryckta tändarknapp.

Gick iallafall bra att både åka till och från Flen, det skulle vara för några år sedan det. Då var vägen till Katrineholm ett enda stort potthål. Tur att man gillar att köra bil.

Nu så har jag ätit egengjord kebabtallrik med kebabflakes stekt potatis grönsallad och hemgjord shiracasås. Nu blir det ett bad och lite tv innan det är dags för sängen. I morgon börjar vi redan 7.

 Inte vägen mot Flen. Utan från tiden då jag pendlade E-fyran mellan Norrköping-Studsvik

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)