MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En bra helg

2018-01-07

Fredagen liksom försvann i besvikelsen över att bilen inte blivit godkänd på besiktningen.

Lördagen var det Ölmöte i Linköping, trevligt att träffa lite folk. Äta snax och testa lite öl. Avkopplande och skönt att tänka på annat en stund en jobb och bilen.

Idag Söndag! Sov förstås lite väl länge. Gick ut en sväng förut i kylan. Blev mat på Spicy Hot trots att magen nog var mera sugen på en köttbit pomme o flottig sås.

Tittar lite på en dokumentärserie om Vietnamkriget på svt play. Kanske inte så kul men intressant om det där kriget långt bort som ingen igentligen villa ha.

Rätt pirrig i magen som kulmenerade förut när jag satte mina alarm på skit tidigt. Det är alltid lite skrämmande att börja jobba på ett nytt ställe. Borde vara van vid det här laget, jag som nästan hela tiden börjar på något nytt som det känns.

När jag börjar på något nytt har jag alltid den där känslan att det ska gå åt pipan, en känsla som äter upp en inifrån men omöjlig att bli av med. Väldigt jobbigt. Hursom hoppas jag förstås att det går bra även denna gång och att jag får jobba ända fram till August, för behöver pengarna. Efrafenhet för man på köpet.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)