MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Skit Också

2018-01-05

EN TVÅA PÅ BESIKTNINGEN!!!!!!!

Inte ens Röda Faran vars sparklådor satt fast med hjälp av silvertejp fogskum o kemstål fick en TVÅA. Men så detta nästan nya vrålåk fick, o till råga på något som jag aldrig använder och troligen aldrig kommer använda nämligen dragkroken.

Han höll på en bra stund besiktningsmannen och det ska han ha heder för men till slut tröttnade han och det blev en tvåa. På Söderbergs va dom sura idag och lite snabbfix som dom gör ibland var uteslutet idag.

Jaja. Lilla bilen ber endå om övesyn om 7 dagar eller va det nu va så det blir surt att boka tid och ennu flera pengar som man inte har (men förhoppningsvis får) går åt.. Om du som läser detta och bor i Flen och vet en bilverkstad som släcker tvåor får gärna tipsa nedan i kommentatorsfältet.

Denna fadäs gjorde att dagen som knappt börjat aldrig blev något. Har liksom vimsat runt utan mål. Ett huvud redan fylld av tankar exploderar liksom när det blir för mycket. Kortslutning o härdsmälta samtidigt. Tur att man läst hur man får i ordning på sånt. Det är bara att låta det gamla pysa ut o sen starta om.

Alldeles nyssens höll jag dessutom på att få en ny chock då datorn inte ville, men av rädsla säkert då jag med några väl valda ord berättade vad som skull hända så dök allt upp igen, inte bara texten att saker inte svarade.

Ska väll tilläggas att allt denna dag inte är pissmulet. Hämtade ut pengar förut och gick sen in på Ica för att handla, då ringde mobilen och en man undrade om jag tappat mitt Citygrosskort. En snabbtitt i plånboken och nyss nämda kort var helt riktigt inte på sin plats, måste ha glidugt ur när jag tog fram bankkortet. Mannen väntade utanför och kortet snart i rätta händer igen. Hedern är inte död tydligen!

Ungifär samma hände mitt patientkort, som även det föll ur för ett år sedan. Men vem den hederliga var denna gång får jag inte veta då kortet kom tillbaka per post utan meddelande.

Först nu blir det mat och i kylen gömmer det sig en cider som jag ska smutta på efteråt.

Skruttbil (men igentligen är hon mitt allt)

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)