MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sova Gott

2018-01-03

Idag skulle det slut med långsnusning i sängen. Satte klockan. Men hann knappt stänga av alarmet fören jag somnade om. Nu till i morgon är det 2 alarm satta, för det går inte det här att sova halva dagen när jag snart ska jobba.

Vissserligen är det som jag förstått mestadels natt, men börjar första dagen kl 8 och då kan jag banne mig inte tryna tills 11. Sover som bäst när jag inte ska och trots min gamla dåliga madrass.

Gjorde biff till middag och 2 lådor köttfärssås med pasta. I morgon vankas det lånkok och flera matlådor. Blir förvisso inte så tung mat när man jobbar natt, men lådor är bra att ha på lut endå.

Annars har det inte hänt ett skit idag. Är rastlös men det passar ju när jag snart ska börja jobba skift hehe.

Har haft lite mailkonversation med min handläggare på AF och så har jag skickat sms till mina chefer inom lokalvården att jag från nästa vecka inte är tillgänglig för arbete. Kändes bra och ska försöka så gott det nu går att även i fortsättningen bara söka heltidsstjänster. Det där med halvtid funkar inte alls ekonomiskt.

Drömmer väldigt märkligt. Häromnatten drömde jag att jag brottades med en dvärg. Såg ut som om det var en slags tävling med publik o allt.och natten som va jobbade jag som lokalvårdare i en minibuss. Gick in genom bussdörren och kom in i en slags fabrik. När jag kom ut från minibussen igen hade jag en ballong som en vän sköt på med en pistol. Blev jättearg för ballongen hade jag tydligen fått i lön. Jag tvingade vännen att gå in i minibussen  och hämta en ny ballong. Vaknade innan han kom ut igen.


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)