MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Första Vardagen på nya året

2018-01-02

Andra dagen på det nya året, det börjar sjunka in lite mera att det är ett aldeles sprillans nytt och otestat år. Jag har överleft Jag har tittat bakåt, nu är det bara framåt som gäller.

Idag har jag diskat upp det sista efter nyårets fest, det absolut sämsta med att ha kalas hemma. Disken efteråt. Laga mat har jag absolut inga problem med. Diska däremot. En vacker dag ska det stå en diskmaskin i mitt kök.

Hemsidan inne i en fas där jag inte riktigt vet, vill ändra o förnya. Men vet inte hur en. Kvar är Restaurangguiden och den första recentionen blev idag. Igår öppnade en ny pizzeria i området och idag testades den av Matos (mer om det på annan plats förstås)

Idag var gårdsplanen städad från smällrester och dom arga lapparna borttagna. Åkte iväg till Netto där det från idag skulle finnas billigt nötkött, tyvärr var jag inte snabb nog och fick nöja mig med billig fläskfärs istället.

Pizza blev det som sagt till middag. Men mat lagades endå. En fenomenalt god gryta med fläskkött och paprika har puttrat på spisen i flera timmar. Är jäklar i mig bäst på gryta.

Livet kanske inte leker och glimmar men det är med skräckfylldförtjusning som jag ser dagarna flyter på. Nästa vecka smäller det och jag ska börja på ett nytt jobb igen. En utmaning säkerligen som allt annat. Men förhoppningsvis går det bra, höll på att skriva som tåget. Men alla vet ju hur sopigt dom går när det blir kallt.

På Fredag ska bilen besiktas och idag såg jag att hon ville bli servad om 15 dagar. Så lär det inte bli, inga pengar och vet inte när det blir tid att lämna bilen. Förhoppningsvis kan jag få till det inom en överkomlig tid endå. Hoppas innerligt att Bilen inte har några skavanker som behöver omedelbar åtgärd.

Må Väl så här i gryningen på det nya året.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)