MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Årets första dag

2018-01-01

Kom inte i säng fören vid 5 snåret i mosre. Så är seeeeeg nu. Men nyårsfirandet var bra. Serverad en god fyrarätters middag till en vän som hälsade på. Blev sallad soppa lax o en saffranspannacotta. Kaffe o praliner samt chark o ost som tilltugg under kvällen.

Har trotsat trötthet och diskat o plockat, nackdelen med att ha fest hemma är alla sopor o all disk.. Utanför såg det ut som en djäkla soptipp. Förstås inte att folk inte kan städa efter sig när man firat klart och smällt färdigt.

Har lagat kvällsmat som bestod av pasta, lite av en tradition. I år blev huvudråvaran Ryggbiff som skivades och stektes med lök och champinjoner. Grädde och diverse ostar som blev över igår fick koka med en stund. Pasta till det.

Har skrivit brev till min handläggare på AF och meddelat att jag börjar jobba nästa vecka. Har även registrerat mina aktiviteter. Nu börjar arbetslösångesten gå över i arbetsångest. Mycket tankar om vad hur o varför rusar i huvudet och så det där OM, som alltid stör.

Årets första bad är på gång och en film. Har sparat Fast and Furius 8 till ikväll. Lite surt att inte ha en dvd, men om ekonomin stabiliseras blir det nog en sådan vartefter. Skönare att slappa i soffan med filmen på stortv en att tränga ihop sig i kontorsstolen o titta dvd på skärmen. Finns mycket jag vill köpa, men först av allt ska jag täppa igen  hålen och säkra för framtida behov sen blir det lyxhandla om det finns pengar över.

Hej Hej 2018

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)