MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

God Fortsättning

2017-12-25

Man pysslar, plockar, planerar, handlar och framförallt längtar. Så kommer dagen och sen är det slut. Tycker allt Julen skulle vara längre.

Hade iallafall en mycket trivsam afton igår med gemyt mat och en hel del klappar. Trött och stinn i magen fortfarande blev det nyss lite pasta.

Har nyss bokat tvättid och önskar mig en tvättmaskin i lägenheten, en sån därn modärn med ingbyggd tumlare. Har inte plats för att hänga tvätt i lägenheten. MEN om den ska få plats måste badrummet byggas om, badkaret ersättas med dush och funderar om jag är bekväm med att inte ha badkar. Högst upp på önskelistan över saker jag vill göra om står ju köket,  men även där får jag  vänta. Får tvätta min tvätt nere i källaren och diska min disk för hand så länge.

En sak som jag kommer investera i när ekonomin stabiliseras vid jobb är en ny madrass, ser fram mot att få sova bekvämt och skönt.

Det känns att jag gått mycket i helgen. Men måste ju härda mig lite då det är snart dax att arbeta igen. Men idag blev det lungt och stannar nog hemma. Eller så blir jag rastlös och går ut en sväng endå.

Angående hemsidan vet jag nu vilken mall jag tänker mig använda i fortsättningen. Kommer göra ett fullskaligt test vartefter och får jag inga negativa komentarer från er som faktsikt tittar kör vi på det!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)