MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Från Ångest till Glädje

2017-12-22

Glad i hågen skuttade jag upp och tänke mig göra lite röror till julbordet, en med kräftor och en med skinka o äpple. Pysslade o donade o så kom insikten att jag inte har någon majonäs. Men va F.N gick ju i hur många affärer som helst och tummade på misnt 2 förpckaningar majjo, men kom dom med hem. Näää. Jaja. Får bli en promenad helt enkelt.

På vägen ut tittade jag i brevlådan och där låg det. Brevet från Glassfabriken. Må ni tro att händerna darrade när jag öppnade. Där låg det en massa som skulle skickas tillbaka så det blev att stega upp till lyan för lite pappersarbete, glädjande sådan. Nu så har jag skrivit på och skickat in för arbete 8/1 2018 fram till längst 17/8 så ät glass nu så säsongen blir lång.

Ikväll blir det julbord och nog en öl eller två då detta ska firas. Inte ofta jag har mått bra detta år när motvindarna blåst mer en hårt. Men idag ska jag suga på gladkaramellen.

Blev även att hasta in på bilprovningens sida och boka om min tid för besiktning nu blir det ett besök mellandagarna istället  och bilen kommer vara aldeles nykontrollerad när jag börjar pendla till Flen och det är bra att veta.

Rörorna ligger i kylen och ett bad är upphällt, blir en lite pinne till det.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)