MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Rätt in i kaklet

2017-12-17

Nu så är Musikhjälpen slut för detta år och det har för min del blivit ovanligt mycket. Men det har varit rätt okej att sitta framför datorn, skriva och fixa med musiken i bakrunden. Rätt skrämmande historier lite nu och då men det får man ta.

Förr året gav jag en liten slant till mannen i den blåa jackans bössa och iår gick min slant till Julius och Björns . Är absolut ingen skänkaperson, men ibland får man feeling. 

Lite trist med direktsändningen var att man inte fick någon redovisning om dom 3 bössorna som var topp 3. Några timmar innan var det ett jäkla hets men sen försvann det bara. Det är häpnadsveckande vad folk gör för att andra ska skänka pengar

Undrar lite hur det skulle vara att sitta i en sån där bur och sända radio för en bra sak. Vore jag känd och angagera mig känns det nog troligare att jag skulle satsa pengar och själ på problem lite närmare en typ Honduras eller vad det nu kan vara.

Förutom att piggna till och fortsätta kolla på musikhjälpen har jag gjort köttbullar, ett av mitt bidrag till årets julbord på julaftonen. Kommer även göra kräftröra och en skinkröra, men det blir lite senare i veckan. Den avslutas förövrigt innan jul med julbord på lokal WooHoo.

Ni har nog inte sett det. Men under nätterna har jag kollat och exprimenterat med mallar på hemsidan. Är nästan klar med vilken mall jag senare ska använda. Även text och övrig utformning ska ändras men det återstår lite att klura ut. Efter jul byter jag mall och bakrundsbild. Text och sidors vara eller inte får bli en senare fråga.

Söndag och en ny vecka står för dörren. Det är inte långt kvar till jul nu. Hoppas av hela mitt hjärta att det blir snö och kallt. Är så trött på det här jäkla blaskvädret. Det är December, då ska det åtminstånde vara kallt. 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)