MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En helg närmare jul

2017-12-10

Så är det Söndag och ennu en helg har passerat. I fredags fick jag tummen ur och gick en liten promenad med kameran i högsta hugg, kändes skönt att komma ut en sväng. Har inte blivit så många fotopromenader som jag vill. Vädret, insperationen och orken har varit i mot mig.

Igår gick våran ölklubbs årliga julölsprovning av stapeln. Det blev en rätt bra blandning av öl och lite julmat som vanligt. Blandannat drack jag Brekeriets Lusselelle, bortser man från att den doftar prutt så smakade den rätt okej. Lagom surt och lagom saffranigt.

Idag har det varit lite segt och hushållsarbetet har fått lida. Har slötittat på tv i soffan och funderat på livet, arbete,hemsidan, pengar och allt där i mellan. Är grubblande och lite frustrerad för tillfället.

Nästa vecka ska jag klippa mig så jag inte skrämmer tomten på julafton.  kanske ska jag jaga en julklapp och möjligen handla lite då jag har lite beställning på mat jag ska ta med på lulaftonen. Men kan inte planera för mycket för vips får jag ett samtal om jobb, så är det att vara behovsanställd.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)