MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Det där med val

2017-12-06

Är nu inne i en svår period där valen spelar en stor roll. Har ju i proncip ett jobb. Problemet är att jag inte vet när det börjar. Det är ett mångsidigt arbete inom industrin som jag gärna vill prova på. Problemet är ju att så länge jag inget vet är jag fortfarande arbetslös och måste aktivt söka jobb. Problem 2 är att jag har vaga kontaktuppgifter till företaget så kan inte riktigt kolla (om det nu ens finns några svar där att få)

Men vilka ska jag söka när jag redan har ett som jag vill prova. Suck! Är OS mästare i felval och har gång på gång fått psysiskt hantera dom fel jag gjort. Nu hoppas jag innerligt att det trots allt blir bra utan att folk blir sura.

Varför kan inte livet vara enkelt, gillar när det är enkelt men när jag tror det är så blir det svårt och jobbigt istället. Hoppas värkligen att saker och ting rättar till sig, för så här vill jag inte må.

Annars har jag inte gjort ett skit idag. Hostade halvt ihjäl mig och natten var sömnlös. Nyss hemkommen från ett varv på återvinningsstationen där jag hjälpt en vän att kasta skräp.

Borde även pyssla hemmavid, lite är gjort men mycket behövs göras. Det är länge sedan hushållet fick den prioritet den förtjänar.

Nä nu ska jag sluta gnälla och servera mig en portion julkorv med potatismos och sås med smak av ingefära purjolök chili o lime.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)