MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Det där med att ändra sig

2017-12-04

I min iver att förnya mig har jag redan tagit bort en bunt minnen från dagboken. Men nu har jag kommit på andra tankar. Att ånga sig är lite sent påtänkt men nu får det vara bra med rensning ett tag, tills jag faktiskt vet hur jag ska göra med hemsidan nästa år. Ja den blir kvar men med lite nytt utseende. Däremot vet jag inte riktigt vad som ska vara kvar.

Får jag nästa år in riktigt många gästrecentioner så kanske allt blir kvar som nu. Annars tar nog Restaurangguiden en paus. Då är allt tidigare glömt och kan börja om ett annat år.

Istället har jag tänkt att utveckla mina recept. En o annan recention blir det när andan faller på, men då i vanliga dagboken. Som det känns nu kommer namnet leva kvar.

Just nu är livet lite frustrerande. Det är ju jobb på gång nästa år. Men vet inte alls när jag får börja. Samtidigt är jag fortfarande arbetslös och måste söka jobb.

I helgen var jag på årets första säsongsölprovning. Den gick av stapeln på Black Lion. Bra mat och rätt hyffsade öl. På lördag stundar klubbens provning och den har vi höga förväntningar på.

Inget direkt julbord i år som det ser ut nu, lite trist men sånt är livet. Men i morgon ska jag göra köttbullar för glatta livet. Det är ju inte hemma som på restaurang där man kan steka upp 100 åt gången men dom ska bli riktigt goda, har jag tänkt.

Såg nu föresten att detta är December månads första inlägg. Så glad julmånad på er alla.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)