MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Hur fan har den förra lägenhetsinehavaren tänkt.

2017-11-29

Ja det kommer den som kommer in här vid visning och ser vart kontakten för bredbandet sitter och att det är en bit till nästa elkontakt.

Ber om ursäkt lite på förhand, men det var faktiskt inte mitt fel då dom inte ville lägga kabeln där jag hade tänkt. Bäst förstås hade varit om jag kunnat dra bort sängen och pillat dit allt bakom, det i en perfekt värld. Men vems värld är det.

Visste dessutom inte riktigt vad som skulle instaleras då jag inte har var med på förra årets stämma. Här hos oss anses det informerats under stämman, är man inte där får man skylla sig själv. Kom ihåg att jag blev lite osams med våran orförande då jag var supliant och tyckte att man borde skicka utt info om sånna här saker. Han menade då att man får komma på stämman och så va den disskutionen över. Han är fortfarande ordförande och jag har noll koll.

Det lyser från båda puckarna, men då jag tar bort den ena funkar inte alls tv,n så då får båda lysa. Fick mixra lite med sladdar (varför levereras alla saker med för korta sladdar) och allt funkade nästan direkt och det är ett plus. 


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)