MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lite nöjd

2017-11-24

Igentligen inte alls bra att få veta att man ska få börja jobba, fast sen. Inte nu. Man hinner tänka en offantligt många tankar om både ditten o datten. Arbetet går i tankarna åt helvete minst lika många hundra gånger som allt går alldeles utmärkt.

Men efter den minst sagt kaotiska speed daten på Arbetsförmedlingen i Flen och den efterföljande intervjun på själva glassfabriken en vecka senare resulterar till att jag får jobb. Däremot är det oklart när och det är lite smolk i glädjebägaren.  Från nu och senast vecka 8 kan det hända en massa saker, är ju arbetslös och måste söka jobb och får inte så där utan vidare tacka nej till arbete.

Hoppas dock på att jag rätt snart endå får ett konkret startdatum. Skulle kännas bättre då. Troligen kommer jag ägna en bra bit in i hösten 2018 åt att spola glass, men är inte främmande för att jag får göra andra sysslor också. Har kollat på diverse filmer från glassfabriker och det finns många sysslor som också kan passa in en sån som jag. När jag väl börjar kommer jag om allt går bra ha jobb en längre tid och det känns bra. Hoppas att man kommer fram till att Januari är en lämplig startid för just mig. Ett säsongsjobb mellan Januari och Augusti är nästan en våt dröm för mig som är utan pengar och faktiskt börjar bli lite rastlös bara efter några dagar utan jobb.

Efter lite om och men beslutade jag mig för att gå till en affär för att handla lite, även när man är sjuk måste man försöka äta, men är lite i klimakteriet känns det som (febern har nog inte lagt sig en). Ett tag funderade jag starkt på att knalla ut i bara min vinterjacka och skor. 

Febern gör hela kroppen varm och framkallar dom konstigaste av drömmar. Oftast bara konstiga och märkliga men några har under dom här febernätterna också varit av mardrömskaraktär. Har inte tagit tempen men att jag har feber är det ingen som helst tvivel.

Annars värkar hostan lägga sig lite. Men o andra sidan är det värst på kvällar och nätter. Planen är att åka till citygross o handla samt till Coop o panta flaskor i morgon, få se om den planen håller. Nu ska jag mysa fredag med fleskesvålar och julmust.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)