MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Försvunna dagar

2017-11-23

Kände mig faktiskt lite off redan i Fredags men var nog lite för stressad att tänka efter, min kollega hade ju nu nästan 6 veckor gått omkring och småhostat o snörvlat. Hade längtat efter öl och whiskymässan länge och den blev ungifär som jag tänkt. Visst att gå 2 dagar är nog något jag måste fundera på tills nästa gång. Är nästan säker på att det räcker med Lördagen.

Men det är mysiggt att gå nästan ensam och småprata med utställarna på Fredagen också. i år var lokalen större, den gigantiska stadiumarenan svalde med hull och hår ett arrangemang  som detta. Det kändes docl lite glest och det berodde nog på att det inte kom så mycket folk som man tänkt.

Trevliga utställare, bra arrangerat med sittplatser och mat.

Har inte varit på stadiumarena förut och visst byggnaden är gigantisk men har endå inte riktigt t'nkt på att det är 2 lokaler minst i en. Mässlokalen vi var i va typ som en idrottshall och så fanns förstås baskethallen.

Seg på Lördagen då det var lite mera folk, men det blev aldrig trångt förutom vid Norrköpings bryggeris monter förstås. Här var det alltid packat med besökare, inte så konstigt när man här kunde köpa både mörkt lagrat o mustigt. Höjdaren var Twin Geeks. Liksom förra året sa vi att vi skulle gå tidigare men som då var vi kvar to the bitter end.

Gissa om jag var lite seg på Söndagen. Men inte alls lika off som på Måndagen. Kunde inte röra mig. Hade ont i knoppen och ont i leder. Framåt kvällen fick jag dock gå ut o röra på mig av olika anledningar men det kändes långt från okej och undrade vart detta leder.

En influensasmäll! av det manligare slaget. Host nys snörvel feber och en mage i olag. Onda leder och en ren skär smärta att bara behöva ta sig upp i sängen. Natten som var låg jag i soffan men det berodde på att jag var tvärtäppt i näsan och var tvungen o pallra upp mig lite mera för att kunna andas. Runt 3 snåret på natten kändes det okej att gå upp till sängen och sova. Kanske inte det roligaste man kan göra när feberdrömmarna av det grövre slaget sätter in men man kan ju inte låtsas att Freddy Kreuger kommer och vara vaken.

Mat är ett måste men har inte varit hungrig. Dagar av spartansk matlagning och några tuggor så är man klar. Tack att det numera finns en kiosk i närområdet med dryck och lite snax. Tänkte idag ludda lite längre bort och köpa nässprej. Men orkade inte så det blev påfyllning av dryckesförrådet på närmaste ställe o sen tillbaka igen. 

Förutom att vara sjuk ögnar jag även i genom årets julklapp Säsong 14 av Navy. Den kom ju tidigare en alla andra år och hinner gott o väl se den innan nästa höjdpunkt  musikhjälpen startar.

Ska försöka hålla mig uppe tills Vägens Hjältar. Blir en disk för att hålla mig upprätt. Antar att denna skit inte är någon lättkurerad åkomma och får nog roa mig med att vara krasslig ett tag till

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)