MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Årets Julklapp

2017-11-16

Fick lite oväntat ett mail där det aviserades att min julklapp till mig var ovanligt tidig i år och hade för någon timma sedan passerat Ljungby. Julklapparna kommer bara tidigare o tidigare. Bra för att jag har längtat dåligt för att jag har inte några pengar att lösa ut paketet just nu, men har 14 dagar på mig när jag får det så det ordnar sig förhoppningsvis.

Paketet jag spänt väntar på är förstås säsong 14 av NCIS. Det väntas förändringar, men den tråkigaste sker nog inte fören i slutet av säsong 15 som nu går i USA. Har följt Orginal Navy sedan den började och fastnade direkt på stubben. Serien är ju Number One i många länder och lite avhopp då och då har gjort att man tvivlat. Men en så länge är den nog så poppis att man avstår från att lägga ner den. När man gör det är det bara att hoppas att ersättaren blir minst lika spännande och långlivad.

Sista dagen på vikariatet i morgon och lönen som kommer den 24 är oväntat mullig, inget att klaga på förstås. Fick frågan idag om det även i fortsättningen gick att ringa till mig om det krisade. Man vill gärna säga nej men ekonomin tillåter inte att jag tar mig sånna friheter just nu.

I övrigt är det tämligen tunt på jobb att söka  för tillfället så har du något till övers är det bara att du hör av dig!

I morgon är det åter dags för Norrköping Beer and whisky här i stan. Har längtat ihjäl mig. Och ikväll är det dags för en ny säsong av Vägens Hjältar. Ni tittar väll!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)