MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Mera Flen

2017-11-14

Speeddaten mitt i kaoset på Arbetsförmedlingen i Flen gick ju så pass bra att jag blev kallad till glassfabriken för en lite längre interjuv.

Åkte skapligt och fick tid att äta lunch och spankulera runt i Flens centrum. systembolag och 2 rätt stora affärer och så förstås glassfabriken. Lite som fort knox men en del i livsmedelssäkerheten är att inga obehöriga ska ha tillträde.

Har kollat lite på tuben och sett hur det går till på fabriken, fyller på strutar och rättar till pinnar. Närmare en så kom jag inte idah häller.

Jobbet jag söker initialt är hygienoperatör och är nog mera processigt en vad jag förut sysslat med och rätt långt från daggamla gruffshögar på spritfabriken som fick grävas upp för hand.

Man var nöjd med mitt cv och meriter och fick ett bra intryck och en bra känsla. Men man vet aldrig, Har varit på interjuver där jobbet känns mer eller mindre klart och endå har jag fått ett negatift besked o andra sidan har jag varit med om motsatsen också, man vet aldrig hur en arbetsgivare tänker.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)