MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Måsten

2017-11-13

Ett av dom många måsten i livet jag ännu inte har bockat av är Sweden Rock Festival. Önskar och vill men det är många men som kommer i vägen. Främst har det varit att jag inte kan planera så långt i förväg som krävs. Surt skulle det ju vara att köpa biljett för dyra pengar och sen inte kan gå för att man fått sommarjobb.

Önskar som fasen ett jobb där jag kunde planera in semester. Men till det är det långt.

Hursomhelst är det så här långt både Ozzy och Maiden som står på scenen. Många år har varit såna där måsteband Ozzy är ett av dom (Maiden har jag ju sett) Han ska ju dessutom sluta så det vore ju perfekt att gå 2018

Men som sagt många men. Inga pengar, ingenstans att bo, trist att åka själv, svårt att planera in redan nu osv osv osv.

En rätt okej Måndag men har känt mig trött och seg. Hur är det möjligt när jag 90% av helgen inte gjorde ett skrutt mera en pilla mig i naveln på sofflocket.

I morgon efter jobbet drar jag till Flen för andra gången på kort tid. Ger det något? Ja det kan man ju hoppas men börjar känna mig lite likgilltig för dom här interjuverna lite längre bort. Kostar pengar och tid men sen händer det ingenting. Nä man ska förstås inte vara bitter när det gäller jobbsök utan bara bita ihop och komma igen för någonstans därute finns det ett jobb även för mig!

Annars håller jag just nu på och rensar på hemsidans dagbok. Lite sorgligt att radera minnen, men känner att det är nödvändigt. Läser och raderar utan pardon. 2012 va året då vi reste en massa. Både Åbo och Helsingfors. Jäklar vad jag önskar åka på en kryssning. Året då det var jobb och arbetslöshet om vart annat och faktiskt rätt deppigt mellan varven.

Rensningen är en del i projekten nygammal hemsida 2018. Men mera om det senare.

Både Ozzy och Maiden vet ni hur dom ser ut. Så bjuder istället på en bild av en av sångarna i ksmb från Bråvallafestivalen 2015 En solig kväll. Ett minne för livet!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)