MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tråkdag

2017-11-11

Borde vara olagligt att en dag skulle få vara så här trist och tråkig. Grinväder ute och kropp o själ vill inte riktigt pyssla med något inne. I morgon måste jag gå ut. Då är det Fars dag och ett besök hos pappa hör till.

För att lätta upp en smula i tråket har jag grävt ner mig i olika dokumentärer om Iron Maiden. Och nu ikväll är det en livestreaming på youtube. Maiden är också en bra grupp, men åldermän dom också. Det tar inte länge till innan hårdrocken självdör. Grupper som Motörhead, Kiss och Iron Maiden blir svåra att få upp sen.

Har iallafall sovit ikapp nu känns det som. Vaknade redan 8 i morse och kände mig pigg. Eller piggare en jag gjorde igår iallafall. Lite segt efter Onsdagens utekväll. Man måste tillåta unna sig, men känns som om man är lite för gammal för utsvävningar under jobbveckor.

Jobbvecka ja. Vi glider in på den sista för denna gång och nu är det väll på vippen att det blir så mycket mera jobb på Iss. Det organiseras om så det kommer bli annat folk över. dom som jobbat längre en jag och andra behovsanställda.

Kommer fortsätta söka jobb och håller mina egna tummar för att det åtminstonde blir ett till sommaren 2018. Såg rätt bra ut ett tag denna sommar, men så blev det ju inget av olika anledningar. Nu har jag iallafall en fullt fungerande tå så nu kan vi köra järnet igen.

Ni såg att det snöade idag va? Första snön och en vink om den där snörika o kalla vintern som förespås. På gott och ont. Men visst skulle jag nog vilja ha en lite mera vit vinter en vad som har erbjudits dom senare åren. Men lite lagom. Inte en sån där skitkall snöpulsar vinter som man upplevde på 70 talet.

Kronprinsessan Yra firar 6 månader hos matte! Tänk vad tiden går fort

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)