MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Jobblunk

2017-10-31

Samma sak varje dag. När man lärt sig arbetet kan man unna sig att fundera på annat medans moppen går.

Igår funderade jag ut en historia i livsberättelsen. Tyvärr föll den platt när jag väl satt delar av den på pränt. Den kändes helt klart bättre i huvudet en när jag läste den på skärmen. Antyingen lyckas jag göra om den eller så tas den bort helt och fullt. Att det ska vara så jäkla svårt att få insperation till att skriva. Skrivkramp delux som pågått länge, tanken är att skrivkrampens förbannelse kan brytas när jag kommer upp i antalet sidor jag tänkt. Men ack så svårt att komma dit.

Idag funderade jag på hemsidan. Då det ekonomiska läget är som det är blir det ju inte så mycket ätande ute, recentionerna uteblir därför och det är ju lite trist särskilt på en hemsida där just äta på lokal är det primära. Har bestämt mig för att det blir ändring. dock inte riktigt hur stor den blir.

Antingen.

Har jag kvar hemsidan justerar namnet något och gör om, recentionerna från detta år blir kvar men allt annat försvinner.

Byter namn på min befintliga sida rensar bort allt matigt och gör om, sidan blir som ny men endå gammal.

Lägger ner sidan och gör en ny med fokus på foton och dagbok.

Lutar nog åt något av dom första alternativen. Känns lite vemodigt att skilja sig från alla dagboksinläggen. Tänker dock börja titta runt lite på andra hemsidor. Kravet är att det ska få plats mycket foton, gratis är förstås bra. Men betalar också för det jag behöver.

Appropå mat ligger det nu en ny recention på annan plats. Inte den sista då jag har en annan aktivitet inplanerad med mat o dryck lite senare.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)